لیست اختراعات محمدرضا عسگری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/09
تاریخ ثبت: 1391/03/23
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1394/10/13
خلاصه اختراع:

ايران به‌عنوان كشوري با آب و هواي خشك و نيمه‌خشك، همواره با مشكل كمبود آب روبروست. در اين روش، ما با مدل سازي شرايط جوي حاكم بر توليد ابر در جو بالا، نانو ذرات رس مونتموريلونيت را به محيط داراي بخارات آب تزريق كرده و باعث تشكيل ابرهاي بارش زا شديم. بدين منظور، محفظه اي با ابعاد 120*60*90سانتي متر از طلق هاي شفاف و محكم طراحي و ساختيم كه مجهز به دو نوع رطوبت سنج، دماسنج تر و خشك، فشار سنج، سيستم تهويه و سيستم توليد جريانهاي هوايي مي باشد. فشار هواي داخل محفظه را باپمپ خلا كاهش داده و نانو رس هاي سرد شده تا دماي 35- درجه سلسيوس، داخل محفظه تزريق مي شوند. بدليل قدرت بالاي نانو رس مونتموريلونيت در جذب بخارات آب و عمل ميعان و چگالش، ابرهايي تشكيل مي شوند كه بدليل كريستاله شدن بخارات آب، شروع به بارش مي كنند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/21
تاریخ ثبت: 1395/10/20
مخترع/مخترعان: محمدرضا عسگری
خلاصه اختراع:

رشد روزافزون صنعت و جمعيت، بالا رفتن مصرف و محدود بودن منابع آب از مهم ترين مشكلات مطرح در مناطق خشك و نيمه خشك مي باشد. از طرفي كاهش منابع آبي، كم آبي و خشكسالي هاي اخير اهميت استفاده بهينه از آب را دو چندان مي¬كند. بنابراين اتخاذ مديريت¬هاي كار آمد آبياري به منظور افزايش راندمان مصرف آب اجتناب¬ناپذير مي¬باشد. يكي از مديريت¬هاي متداول آبياري كه بمنظور بالا بردن راندمان مصرف آب آبياري بكار گرفته مي¬شود، كم¬آبياري است. در اين روش آبياري نياز گياه به طوركامل برطرف نمي¬شود بلكه قسمتي از نياز آبي آن در كل فصل رشد يا در برخي از مراحل رشد اعمال مي¬شود. با اين تعاريف اعمال اين شيوۀ آبياري به منظور بالا بردن راندمان آبياري فقط براي عدۀ محدودي از گياهان كاربرد دارد كه اين مسئله خود مستلزم دقت در اعمال مديريت آبي مي¬باشد. با توجه به محدوديت¬هاي ذكر شده در اعمال كم آبياري به روشي كارآمد¬تر كه علاوه بر افزايش راندمان مصرف آب محدوديت¬هاي كم¬آبياري را نيز نداشته باشد نياز مي¬باشد. شيوه نويني تحت عنوان آبياري بخشي منطقه ريشه PRD با توجه به مكانيسم خاصي باعث كاهش بازشدگي روزنه ها و نهايتاً كاهش ميزان تعرق و تأثير بر روي كميت و كيفيت محصول و افزيش راندمان مصرف آب را بدنبال دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/14
تاریخ ثبت: 1396/01/19
مخترع/مخترعان: محمدرضا عسگری
خلاصه اختراع:

فرايند پاكسازي پستان گاو براي دوشيدن شير از دو مرحله 1- شست و شو و 2-خشك كردن تشكيل شده است. شرح مرحله اول: دستگاه شماره يك با اعمال نيروي باد و آب به چرخش درآمده و با هدايت كارگر و دو نوع فرچه مختلف كه يك جفت در سه رديف اقدام به شستن سطح بيروني (كارتيه) و همينطور با يك فرچه ديگر اقدام به شستن نوك كارتيه (كه از آن شير خارج مي شود) مي نمايد. پستان گاو در تمام اين مرحله با آب و نيروي رانش باد اقدام به انجام اين عمل مي كند. شرح مرحله دوم: با استفاده از دستگاه شماره دو بلافاصله بعد از شست و شوي اوليه با آب، كارتيه را در دستگاه دو قرار مي دهند، از دو جهت توسط باد و دو فرچه مخصوص با چيدماني متفاوت، بدنه كارتيه و با فرچه اي ديگر، نوك كارتيه را خشك مي كند. اين فرچه ها توسط باد، ايجاد نيروي گريز از مركز كرده و آب دريافت شده از پستان گاو را به بيرون انتقال مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/05/19
تاریخ ثبت: 1388/05/24
خلاصه اختراع:

اندازه گيري حجم و شدت جريان آب خروجي در علم آبياري و زهكشي از اهميت بالايي برخوردار مي باشد از طرفي بعلت دشواري اندازه گيري اين پارامتر در صحرا معمولا دبي بصورت گسسته اندازه گيري مي شود از طرفي محدوديت در تعداد اندازه گيري ها متخصصان را در محاسبات دقيق و كاربردي با مشكل روبرو كرده است حال آنكه با داشتن مقادير پيوسته اين پارامتر مي توان آناليز هاي دقيق و گسترده تري انجام داد كه در امور بسياري از جمله اصلاح الگوي مصرف آب كمك شاياني مي كند. دستگاه ساخته شده باعث سهولت اندازه گيري ها در تعداد نامحدود شده و پيوستگي داده ها را بدون حضور نيروي كارگر و توسط يك datalogger ثبت شده و از طريق رايانه نمايش داده مي شود. دستگاه مربوطه دبي سنج هيدروليكي و خودكار از دو بخش: - هيدروليكي شامل جعبه تيپيك پايه متحرك - الكتريكي تشكيل شده كه توامان توانايي اندازه گيري حجم و شدت جريان سيال را بطور خودكار داراست. عدم اندازه گيري آب مصرفي بخش كشاورزي با توجه به حجم آب مصرفي در سالهاي گذشته مسائل و مشكلات زيادي را به بار آورده بمنظور استفاده مجدد و همچنني اصلاح الگوي مصرف اندازه گيري حجم و شدت زهاب كشاورزي از اهميت بالايي برخوردار است. با توصيفات به عمل آمده يكي از مهمترين پارامترها بمنظور اصلاح الگوي مصرف آب اندازه گيري حجم و شدت زهاب كشاورزي مي باشد كه با اين دستگاه مي توان به اي مهم دست يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/16
مالک/مالکان: حامد كوخائي
تاریخ ثبت: 1392/12/16
خلاصه اختراع:

با توجه كاربرد فراوان سيليسيم نياز به توليد سيليسيم با كمترين هزينه احساس مي‌شود كه تلاش‌هاي زيادي در اين زمينه انجام شده است. خواص منحصر به فرد و بهبود يافته نانو ذرات به وسيله سايز، ساختار سطح و اثر متقابل بين ذرات تعيين مي‌شود. اين خواص به روش توليد نانو مواد بسيار وابسته هستند. نانو مواد كه شامل نانو كامپوزيت‌ها، نانو سراميكها، نانو كاتاليست‌ها و ساير دسته‌ها هستند از روش‌هاي مختلف توليد مي‌شوند. يكي از اين روش‌ها توليد نانو ذرات به روش CVD مي‌باشد كه در اين پروژه براي توليد نانوذرات سيليسيم مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين پروژه نانو پودر سيليسيم با روش CVD، توليد شد. از گاز آرگون به عنوان گاز حامل استفاده شد. گاز حامل، بخار تتراكلريد سيليسيم را از محفظه محتوي آن كه در حمام آب گرم قرار داشت، با خود به محفظه واكنش كه شامل يك لوله كوارتز بود كه در كوره تونلي قرار گرفته بود مي‌برد. در محفظه واكنش، پتاسيم در يك قايقك سراميكي تبخير شده و با بخار تتراكلريد سيليسيم كه به همراه گاز حامل وارد محفظه واكنش شده بود واكنش مي‌داد. نهايتاً محصولات واكنش در ظرفي حاوي اتانول خالص جمع‌آوري مي‌شدند. از نمونه‌هاي توليد شده آناليز XRD، FESEM و AAS گرفته شد. اثر دبي گاز حامل نيز بر واكنش و محصولات آن بررسي شد. ديده شد كه با افزايش دبي گاز حامل، اندازه ذرات كاهش و دماي انجام واكنش افزايش مي‌يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/25
تاریخ ثبت: 1400/06/09
مخترع/مخترعان: محمدرضا عسگری
خلاصه اختراع:

نبات نوعي قنداست كه از نيشكربه وجود مي آيدوخواص بسياري براي سلامت بدن و درمان بيماري ها به همراه دارد و انواع مختلفي دارد.استفاده از نبات در بين مردم ايران و مردمان بسياري از كشورها متداول هست وازنبات در بسياري ازمواقع جهت درمان دل درد و بسياري از بيماريهاي گوارشي استفاده ميشود.به جاي شكر تصفيه شده، بايدازشيرين كننده ها استفاده كنيد تا هم حس چشايي خود را ارضاكرده و هم انرژي مورد نياز بدن تامين شود.شيرين كننده هاي طبيعي جايگزين هاي شكر هستند وگزينه هاي سالم تري نسبت به قند و شكر يا ديگر شيرين كننده هاي مصنوعي مي باشند. در بين تمام اين شيرين كننده ها،ميوه ها بهترين گزينه مي باشند.اما ممكن است هميشه نتوانيد از اين ميوه براي شيرين كردن موادغذايي استفاده كنيد.مثلا براي شيرين كردن قهوه وچاي نمي توانيد از ميوه استفاده كنيد.استويا يكي ديگر از جايگزين هاي سالم شكر است.اين ماده از برگ گياه Stevia rebaudiana تهيه شده است.استويا بيش از 200 بار شيرين تر از شكر است ودرفرم هاي مختلفي مانند قطره هاي مايع، قرص هاي قابل حل و تركيبات قابل استفاده در پخت و پز در دسترس است.سطح قند خون شما را كاهش وبه ميزان قابل توجهي تحمل گلوكز را افزايش ميدهد.استويا كالري ندارد، حاوي قند يا كربوهيدرات نيست و داراي شاخص گليسمي پاييني مي باشد.بنابراين براي افراد ديابتي ياكساني كه قصد كاهش وزن دارند عالي است.اين شيرين كننده طبيعي داراي خواص آنتي اكسيداني وضدديابتي است. اهداف طرح به شرح زيربيان ميشود:توليد نبات با كالري كمتر وكريستاليزه شده با اشكال هندسي منظم وساختار شبيه نبات شكري امابا شكرخيلي كمتروكالري پايين تر براي مصرف عامه مردم خصوصا افراد ديابتي يا كساني كه محدوديت درمصرف قند وشكردارند. مزاياي طرح موارد زير مي باشد: با مقدار دز مصرف خيلي كمتر شكر مي توان شيريني بيشتر دريافت نمود وهمچنين كالري كمترمصرف كرد. كاربرد: با توجه به پيچيدگي كريستاليزاسيون قندهايي غير از ساكارز براي توليد نبات تاكنون محققيقن موفق به جايگزيني شكر (ساكارز) در فرمولاسيون نبات نشده اند. لذا اين نوع نبات با توجه به نوع قندهاي بكار رفته در فرمولاسيون و كم كالري بودن آن ، براي بيماران ديابتي و جهت كاهش وزن افراد بسيار موثر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/03/25
مالک/مالکان: محمدرضا عسگري
تاریخ ثبت: 1383/09/24
مخترع/مخترعان: محمدرضا عسگري
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8